Наркологічний центр Пріоритет

Наркологічний центр Пріоритет

Наркологічний центр “Пріоритет” є сучасною клінікою, яка допомагає людям із залежністю не лише подолати хворобу, а й повноцінно повернутись до нормального життя. Одна з важливих цілей клініки, крім боротьби з наркотиками, – запобігання поширення наркоманії та ВІЛ інфекцій. Тут ви можете безкоштовно отримати консультацію, пройти огляд та побудувати систему подальшого лікування під час першого відвідування.

Центр пропагує здоровий спосіб життя, проводить лікування алкоголізму, наркоманії та інших видів залежності. Після повного курсу лікування колишній наркоман повністю готовий до життя у зовнішньому світі з усіма спокусами, складнощами та радощами.

Ціна лікування у центрі

Визначити одну ціну всім пацієнтів неможливо. Вартість є індивідуальною, та обґрунтовується тривалістю лікування, необхідними медикаментами, додатковими терапіями. На безкоштовній консультації ви можете отримати точну інформацію щодо процесу та ціни лікування.

Контакти центру “Пріоритет” у Вінниці

Адреса: Вінниця, вул. Ррдіона Скалецького 15-А. Номер телефону - на сайті. Наші менеджери в будь-який час готові надати актуальні дані клініки, якими ви можете зв'язатися з відповідним відділом. Всього одна консультація відокремлює вас і ваших рідних від нового, тверезого, щасливого та перспективного життя. Деталі - за номером телефону.

Переваги клініки "Пріоритет"

Головна перевага наркологічного центру Пріоритет у Вінниці описана у назві закладу. Здорове суспільство та здоров'я кожного його члена – пріоритет кожного лікаря в центрі.

Серед фактичних переваг наркологічного центру можна виділити:

  • Сучасний підхід до лікування. Терапія представлена у вигляді унікального комплексу заходів, що дозволяють досягти високої ефективності.
  • Пацієнт одержує повний комплекс лікування в одному закладі. Від огляду та здачі аналізу до програми ресоціалізації можна пройти під дахом центру “Пріоритет”.
  • У центрі допомагають відновити як фізичне здоров'я, а й підбадьоритися. Психологи допомагають знайти саму суть причини, через яку виникла залежність. Викоренивши її, можна по-справжньому перемогти залежність.
  • Сам центр має просторі та сучасні кімнати з усім необхідним. У такій клініці приємно перебувати. Смачна їжа, спортивні розваги, Арт-терапія допомагають боротися із хворобою та відкривають нові життєві шляхи.

центр має просторі та сучасні кімнати з усім необхідним

Окремо хочеться відзначити лікарів центру. Лікувати наркоманію анонімно непросто. Для цього необхідна не тільки належна медична освіта, а й сила характеру, душа що відчуває і розуміє, вмотивованість. Усе це мають лікарі центру “Пріоритет”. Важливо, що фахівці постійно підвищують рівень своєї кваліфікації.

Програма лікування алкоголізму та наркоманії у клініці Пріоритет

Ексклюзивність програми полягає у деталях лікування. Про них можна говорити нескінченно, та й залежить їхній набір від складності випадку, речовин до яких залежить пацієнт, особливостей його здоров'я. Однак ми можемо визначити три основні етапи, які здатні не просто привести людину до тверезості, а закріпити цей стан на все життя.

  • Детоксикація та фармацевтичне лікування. Після надходження пацієнта лікар визначає його стан і призначає курс препаратів, який дозволить швидко вивести людину навіть з найважчого запою. Це дозволяє досягти стану чистого розуму у хворого і приступити до терапії.
  • Лікування. Тепер настає тривалий процес лікування та реабілітації. Клініка “Пріоритет” у Вінниці має необхідний комплекс знань, досвіду, навичок, а головне – у ній працюють найкращі фахівці. Все це дозволяє змінити життя людини лише за кілька місяців.
  • Соціалізація. Ніколи не слід пропускати цей етап. Лікарі та психологи наркологічного центру допоможуть знайти новий життєвий шлях, пристосуватися до життя у світі повному спокус, визначити життєві цілі та пріоритети.

Клініка “Пріоритет” у Вінниці має необхідний комплекс знань

Лікування співзалежності у клініці “Пріоритет”

Найчастіше потрібна допомога не тільки наркоману або алкоголіку, а й усім членам його сім'ї. Лікарі допоможуть впоратися із синдромом співзалежності у родичів хворого. Це допоможе оговтатися від важкого періоду людям, які були поруч із хворим на весь його шлях. Також це забезпечує гарантію збереження результату після лікування наркоманії. Також психологи пропонують сімейні консультації та групові заняття.

Відгуки про наркологічний центр “Пріоритет”

Наркологічний центр "Патріот" надав допомогу наркоманам і алкоголікам з різною стадією залежності. Можна нарахувати сотні пацієнтів, які успішно пройшли лікування. Кожен із них вдячний центру та його лікарям. Зокрема, можна зустріти такі відгуки:

  • “Я був залежним понад 10 років. Незадовго до звернення до клініки вже й надії не було. Зараз я 2 роки як тверезий. Бажання повернутися до колишнього життя немає жодного.”
  • “Звернулась до клініки Пріоритет і тільки вийшла з неї здоровою. Зараз взагалі не розумію, як я могла так себе довести. Дякую лікарям, ви просто золото. Ви врятували мені життя. Тепер у мене є мрії та прагнення”.
  • “Завдяки лікарям клініки (фахівцям високого класу!) я відновив сім'ю, влаштувався працювати, здобуваю освіту. Я вже не залежний 1,5 роки. Досі спілкуюся з психологом, оскільки був дуже занедбаним.