Медикон - лікування наркоманії та алкоголізму у Вінниці

Медикон - лікування наркоманії та алкоголізму у Вінниці

Проблема наркотичної залежності гостро стоїть у суспільстві. Вона руйнує сім'ї, кар'єру, забирає життя молодого покоління. Така серйозна проблема потребує рішучих заходів для її вирішення. Спеціалізований реабілітаційний центр “Медікон” у Вінниці готовий надати допомогу для повного лікування від наркотичної залежності.

Ціна та Контакти

Ціна лікування алкоголізму у Вінницькому центрі Медикон складає 4900грн. Консультація та запис здійснюються за номером телефону, зазаначеним на сайті. Адреса у Вінниці: Стрілецька 7.

Лікування різних залежностей в одному центрі

Центр “Медікон” у Вінниці кваліфікується на лікуванні залежностей різного типу. Найкращі фахівці допоможуть позбутися алкоголізму, наркоманії, ігроманії, застосовуючи сучасні та дієві методи.

Повний курс лікування розрахований на 6 місяців. Він ґрунтується на проходженні програми “12 кроків”. Ця програма є основною при боротьбі із залежностями у всьому світі.

Повний курс лікування розрахований на 6 місяців

Лікування наркоманії у центрі Медикон

Наркологічна залежність потребує негайного втручання фахівців. Дуже часто, сподіваючись на силу волі, хворі надходять до центру вже у тяжкому стані. Звичайно, фахівці центру не відмовлять у допомозі навіть за найбільш запущених випадків наркоманії, проте для більш продуктивного лікування варто звертатися до професіоналів як тільки ви помітили у себе чи своїх близьких перші ознаки залежності.

Центр реабілітації у Вінниці допомагає позбутися залежності, викликаної різними наркотичними речовинами.

  • Лікування залежності, спричиненої травою.
  • Лікування метадонової залежності.
  • Залежність від солей.
  • Лікування від героїнової залежності.
  • Лікування амфетамінової залежності.

Також у центрі ви можете отримати екстрену допомогу при наркотичній залежності. Пам'ятайте – безпечних наркотиків не буває.

отримати екстрену допомогу при наркотичній залежності

Лікування алкоголізму

Неможливо заперечувати єдину національну пандемію – алкоголізм. Ця хвороба щороку забирає життя 50 тисяч українців. Важко порахувати скільки життів поламано через алкоголь, скільки зруйновано сімей, скільки дітей ростуть у неналежних умовах. Але ця проблема не є вироком. Лікувати алкоголізм не лише можна, а й потрібно.

Лікування також проводиться за системою "12 кроків". Вона допомагає усвідомити проблему, подолати її першопричину, знайти подальші шляхи розвитку свого життя. Вийшовши з центру, людина може набути тверезого життя, втративши сам сенс вживання спиртного.

Важливо пам'ятати, що алкоголізм це постійне вживання спиртного. Навіть якщо ви чи ваші близькі випивають невеликими порціями, але роблять це регулярно, варто звернутися за допомогою. Оскільки рано чи пізно регулярне вживання спиртного призведе до надмірного вживання та поступової деградації. 

Лікування ігроманії

Не варто недооцінювати проблему ігроманії. Вона здатна звести з розуму навіть найосвіченішу і виховану людину. Як і за інших залежностей, ігроманія забирає в людини контроль над його життям.

Ігроманія призводить до повної апатії, надмірної агресії, викликає ломки по грі, робить людину дратівливою. За підсумками, хворий зазнає не тільки майнових втрат, він перестає розвиватися, втрачає інтерес до роботи, навчання, сім'ї. Перервати це коло допоможуть спеціалісти центру. 

Ціна лікування залежності у центрі “Медікон”

Щоб дізнатися кінцеву вартість лікування, необхідно пройти консультацію з лікарем. Ціна залежатиме від методу лікування, його тривалості, необхідності додаткових процедур щодо приведення стану людини в норму.

Консультація у реабілітаційному центрі безплатна

Консультація у реабілітаційному центрі безплатна. Ви можете будь-якої миті звернутися до фахівців у Вінниці за телефоном або особисто. Після визначення курсу лікування лікарі зможуть узгодити повну вартість. Варто зазначити, що у центрі є пільгові місця, де вилікувати наркоманію можна безплатно.

Відгуки про клініку “Медікон” у Вінниці.

Клініка “Медікон” вже багато років проводить анонімне лікування алкоголізму, наркоманії та ігроманії. Сотні життів за цей час врятовано шляхом повної реабілітації. Великий відсоток пацієнтів більше ніколи не повертаються до вживання заборонених речовин.

Вивчивши відгуки пацієнтів, особливо хотілося б виділити кілька із них:

  • “Я пройшов повний курс реабілітації, і ось уже три роки веду тверезий спосіб життя. Завдяки фахівцям клініки я зміг подолати залежність, поновитися на роботі, помиритися з сім'єю. Дякую за нове життя”.
  • “Потрапив на безкоштовне лікування рік тому. Зараз ще проходжу реабілітацію після лікування і вже встаю на ноги. Спасибі вам! Ви допомогли знайти себе”.
  • “Хочу зазначити умови перебування. Ніхто не засуджував мене. На кожному кроці допомагали та підтримували. До того ж у центрі дуже комфортно знаходиться. Мені здається, це теж допомагає боротися із залежністю. Після центру повертатися в колишні умови зовсім не хочеться.

Наркотична залежність – це не вибір, це хвороба. Бути здоровим і вести тверезий спосіб життя — це вибір, і зробити його потрібно сьогодні.

Контакти

Реабілітаційний центр розташований у м. Вінниця, та готов надати допомогу з першого дзвінка. Дізнатися актуальні контактні дані допоможуть наші представники. За наданими контактами ви можете отримати консультацію, та звернутися безпосередньо до центру за допомогою.