Вінницький Обласний Наркологічний Диспансер

Вінницький Обласний Наркологічний Диспансер

Вінницький наркологічний диспансер “Соціотерапія” — лікувально-профілактичний заклад, який допомагає людям боротися із найскладнішими формами алкогольної залежності, токсикоманії та наркоманії. Центр вже змінив життя тисяч людей на краще, позбавивши їх руйнівної тяги до спиртного.

Ціна та Контакти

Ціна лікування алкоголізму у Вінницькому наркодіспансері складе 4900 грн. Адреса: м. Вінниця, вулиця Пирогова, 109-В. Номер телефону вказано на сайті.

Мета наркодиспансеру

Вінницький обласний центр поставив перед собою найвищу мету — зберегти життя людини і допомогти їй знайти шлях до тверезого життя. Наркологи найвищого класу надають допомогу у подоланні залежності шляхом застосування сучасних ресурсів медичної системи. Основне завдання при лікуванні не просто очистити організм, а побудувати систему тверезого життя людини.

Чи можна самостійно пройти цей шлях? - На жаль немає. Залежність, спричинена препаратами, наркотиками, алкоголем – захворювання, яке потребує втручання фахівцями. Як показує практика, навіть якщо людина на якийсь час може вийти зі стану залежності самостійно, без допомоги професіоналів вона повернеться до неї.

Послуги клініки

Обласний наркологічний диспансер надає широкий спектр послуг, створюючи сприятливі умови для комплексного лікування алкоголізму, позбавлення наркоманії.

1. Стаціонарне та амбулаторне лікування.

Три наркологічні стаціонарні відділення, розраховані на одноразове перебування 120-ти осіб, мають все необхідне для медикаментозного та немедикаментозного лікування залежності. Обстеження та лікування наркоманії та алкоголізму відбуваються анонімно. Також центр пропонує лікування хворих на розлад психіки, викликане вживанням засобів, що викликають залежність.

2. Протверезіння.

У деяких ситуаціях необхідне медичне втручання, для очищення організму та витверезіння пацієнта. Побудувати нове життя можна лише з чітким розумінням реальності

3. Медичне обстеження.

Діагностика захворювання - перший та необхідний етап лікування. На основі висновків буде складено план лікування, а також опишеться необхідність амбулаторного лікування.

4. Лабораторні експертизи.

Соціотерапія має власну лабораторію, в якій проводяться необхідні аналізи на всіх етапах лікування.

5. Консультативна допомога.

Фахівці центру допоможуть сформувати адекватне ставлення пацієнта до свого стану. Консультація лікаря допоможе не лише на етапі лікування, а й у період ведення тверезого життя, щоб зберегти позитивну динаміку та встановити точку неповернення до залежності.

Програма реабілітації включає комплексну роботу з пацієнтом, і членами його сім'ї. Зустрічаючись з бідою віч-на-віч, хворому необхідна підтримка, а найбільш значний результат з'являється там, де до нього рухається вся сім'я.

Відгуки

Обласний наркологічний диспансер “Соціотерапія” допоміг багатьом людям позбутися алкоголізму та наркотичної залежності. Вивчивши відгуки про реабілітаційний центр, можна дійти невтішного висновку, що приємно радує як ефективна методика, а й приємна атмосфера, у якій панує повага і розуміння.

“Безмірно вдячні лікарям центру за їхній професіоналізм та людяність!”; “Ви врятували життя мого друга! Ви герої!”; "Ніколи не пройшов би цей шлях один, але з вами у мене вийшло, я навіть став допомагати іншим"; “Було страшно прийти вперше. Засудження та неприйняття такого роду хвороби в суспільстві завжди лякає. Зараз, психологи та реабілітологи клініки мої справжні друзі. — ось що пишуть і кажуть гості диспансеру.

Ціна лікування 

Як правило, ціна лікування в наркодиспансері складе 500 гривень. Проте вартість формується індивідуально, залежно від необхідних заходів, часу перебування тощо. У диспансері пацієнти отримують комплексне обслуговування. Варто відзначити, що ціна лікування — ціна вашого життя.

Як звернутися за допомогою 

Анонімне лікування наркоманії та алкоголізму може бути ініційоване хворим самостійно або за направленням з інших медичних закладів. Ви можете зв'язатися з лікарями наркологічного диспансеру та призначити зустріч для особистого огляду.

Контакти Вінницького обласного наркологічного діспансеру “Соціотерапія”

На сайті ви можете знайти контакти всіх відділень та номер телефону наркодиспансеру. Також будь-яке запитання ви можете написати на електронну пошту.

Пам'ятайте, звернутися за допомогою ніколи не пізно, і ніколи не рано. Почати нове життя можна будь-якої миті, поки це життя є у людини. Допоможіть собі або своїм близьким позбутися алкоголізму.