Овсянюк: лікування алкоголізму у Вінниці

Овсянюк: лікування алкоголізму у Вінниці

Центр «Овсянюк: допомога при алкоголізмі» зарекомендував себе, як одна з найкращих клінік лікування нікотинової, алкогольної та наркотичної залежності в Україні. В цій публікації ви зможете детально дізнатись про медичний центр, надавані послуги, унікальні методики та особливості прийому.

Андрій Овсянюк

Андрій Олександрович Овсянюк - провідний спеціаліст у сфері роботи з залежностями із багаторічним досвідом роботи. У 2012 році Андрій Олександрович здобув вищу освіту та отримав кваліфікацію магістра. Протягом 9 років спеціаліст приймав пацієнтів у центрі «Свобода без Коду», а сьогодні здійснює консультацію пацієнтів та лікування залежностей у клініці «ВітаКод». Андрій Овсянюк нагороджений декількома орденами, серед яких:

  1. Орден Святого Архистратига Михайла - відзнака ПЦУ, яка вручається за досягнення перед Православною Церквою.
  2. Орден Святого Пантелеймона - відзнака, що має професійну спрямованість та присуджується особам за гуманістичну діяльність в області охорони здоров’я.

Андрій Овсянюк гарантує повне позбавлення від залежності, що вказується у договорі між спеціалістом та пацієнтом.

Центр «Овсянюк: допомога при алкоголізмі»

Експерти центру надають допомогу у разі алкогольної та нікотинової залежності, а також покладають усі зусилля для боротьби із проблемою наркоманії. Терапевтична тактика визначається фахівцем лише після особистої зустрічі із пацієнтом. Професіонали клініки гарантують ефективність лікування навіть в найскладніших випадках. Провідний спеціаліст та керівник центру Андрій Овсянюк використовує для допомоги залежним сучасні та авторські методики боротьби зі шкідливими звичками, щоб повернути пацієнтам радість життя без об’єкта залежності.

Основні послуги

Центр Овсянюка надає наступні послуги:

  1. Лікування алкоголізму. Алкогольна залежність - непереборний потяг людини до етанолвмісних напоїв. Етанол - психоактивна речовина, яка входить до складу будь-якого алкогольного напою, та є надзвичайно небезпечною та токсичною для людського організму. Ризики полягають не лише у дегенерації тканин, а у формуванні фізичної залежності та абсолютній деградації особистості. Багато хто недооцінює небезпеку, та стикається з хворобою, позбутись якої самостійно неможливо. Спеціалісти центру «Овсянюк: допомога при алкоголізмі» невпинно борються за щасливі долі людей, використовуючи найсучасніші та найефективніші методики лікування алкогольної залежності.
  2. Лікування куріння. Тютюнопаління - доволі поширена сьогодні шкідлива звичка, яка суттєво погіршує якість життя та соматичний стан організму людини. Щорічно від куріння та хвороб, які із ним пов’язані, у всьому світі гине приблизно 7 мільйонів осіб. Самостійно боротись із нікотиновою залежністю доволі важко, адже всюди є спокуса: реклама, колеги та родичі, які палять, фігурування цигарок у фільмах та серіалах. Проте існують ефективні сучасні варіанти лікування, серед яких психологічні, медикаментозні та апаратні методики. Результатом терапії є формування абсолютної відрази пацієнта до тютюнових виробів та підсвідомого страху перед палінням.
  3. Лікування наркоманії. За даними ВОЗ понад 55 мільйонів осіб у всьому світі потерпають від психоактивних речовин, але слід розуміти, що реальна цифра набагато більша. Варто зауважити, що прийом психоактивних речовин суттєво збільшує ризик багатьох захворювань, зокрема патологій серцево-судинної та нервової систем. Сьогодні однією з популярних методик боротьби з нароманією є кодування, яке полягає у формуванні на підсвідомому рівні заборони на вживання заборонених речовин та установки на здоровий спосіб життя.

Методика Овсянюка

Лікування пацієнтів із залежністю повинно бути індивідуальним, адже кожна людина характеризується своїми особливостями організму та перебігу захворювання. Спеціалісти клініки наголошують, що бажання вилікуватись від алкоголізму повинно бути свідомим та добровільним, адже терапія буде ефективною.

Методика Овсянюка дозволяє назавжди позбутись проблеми алкоголізму без коду: спеціалісти не «закодовують» пацієнта, а навпаки знімають код, дозволяючи повернутись до вільного життя без залежності. Зазвичай достатньо лише одного сеансу, навіть у вкрай важких випадках.

Відгуки пацієнтів

Відгуки пацієнтів можна назвати найліпшою рекомендацією. Ознайомитись із ними ви можете на офіційному сайті клініки «Овсянюк: допомога при алкоголізмі» та багатьох порталах у мережі інтернет.

Контакти у Вінниці

Станом на сьогодні спеціалісти центру приймають пацієнтів за адресою вул. Стрілецька, 7е (клініка «ВітаКод»). Варто зауважити, що лікарі консультують лише відвідувачів у тверезому стані. Під час бесіди родичі та близькі люди пацієнта можуть бути присутні та ставити питання, на які спеціаліст центру дасть обґрунтовані та розгорнуті відповіді.

Прийом у центрі здійснюється лише за попереднім записом. Отримати більш детальну інформацію про послуги, їх вартість та записатись на консультацію можна за номером (096) 022 02 99, або заповнивши онлайн-форму зворотного зв’язку.