Наркологічний центр Хелп+

Наркологічний центр Хелп+

“Хелп+” — професійний наркологічний центр, який надає допомогу людям, які страждають від різноманітних залежностей. Фахівці центру готові допомогти у найважчих випадках і ніколи не відмовляються від пацієнта. Вони точно знають – наркоманія не є вироком.

 

Контакти наркологічного центру Хелп+ у Вінниці

Адреса у Вінниці: Келецька 51. Зтелефонуйте за номером телефону прямо зараз. Не завжди швидко виходить знайти актуальні дані лікарні. Ми зібрали дані номерів, що діють, і постійно оновлюємо її. Ви можете зв'язатися з менеджером сайту, та отримати активний номер телефону та адресу лікарні у Вінниці.

Ціна лікування

Вартість лікування можна дізнатись після обстеження. Лікар призначить лікування, визначить його приблизний термін, необхідний комплекс медикаментів. Кожен пацієнт отримує ціну, що відповідає його лікуванню.

Фахівець наркологічного центру Хелп

Гордістю клініки є її спеціалісти. Саме завдяки їм стає можливим вилікувати пацієнта, закріпивши позитивний результат протягом усього життя. У клініці працюють виключно дипломовані фахівці, які ніколи не стоять на місці, удосконалюють свій професійний рівень та покращують методики надання допомоги залежним.

У клініці ви зможете отримати допомогу від:

  • Наркологів, які не тільки використовують сучасні методики лікування, а й удосконалюють їх, підлаштовуючись під індивідуальні показники та побажання пацієнта.
  • Психотерапевти, які допоможуть знайти корінь проблеми, позбутися тяжких наслідків вживання, вилікувати наркоманію.
  • Психологи, які пройдуть з вами шлях соціалізації, проведуть роботу з сім'єю алкоголіка та наркомана, відкриють нові життєві шляхи для того, хто пройшов лікування від алкоголізму чи наркоманії.

Також у центрі можна отримати допомогу додаткових спеціалістів. Серед них масажисти, реабілітологи, спеціалісти з фізичного здоров'я тощо.

Гордістю клініки є її спеціалісти

Методики лікування наркоманії, ігроманії та алкоголізму в центрі Хелп

Наркологічний центр Хелп допомагає позбавитися залежності використовуючи найкращі методики. Лікарі створюють оптимальні умови для досягнення результату залежно від стадії захворювання, предмета залежності, загальної життєвої ситуації хворого. Зокрема, клініка використовує:

  • Ефективну систему "12 кроків".
  • Когнітивно-поведінкову психотерапію.
  • Арт-терапію.
  • Гештальт терапію.
  • Транзактний аналіз та інше.

У центрі не просто знімають симптоматику та лікують шляхом застосування медикаментозних засобів. Фахівці допоможуть впоратися з проблемою комплексно. Тренінги, групові та сімейні терапії, інформаційні практики, супровід хворого після виписки… Все це допомагає остаточно подолати проблему залежності та закріпити результат.

Залежність не вирок

Лікування алкоголізму, наркоманії та ігроманії сильно відрізняється один від одного. У кожному з видів залежності, предмет залежності по-різному діє на організм людини, її свідомості, викликає різні фізичні та психологічні наслідки. Однак можна виділити основні етапи, схожі у кожному з видів лікування.

  1. Розбір проблеми та пошук мотивації. Перед тим як приступити до фізичного очищення, фахівці допомагають очистити розум людини. Це дозволяє зробити лікування ефективним, оскільки хворий знає, навіщо проходить цей складний шлях.
  2. Детоксикація. Зазвичай процедура проводиться із застосуванням спеціальних медичних препаратів.
  3. Реабілітація. Анонімне лікування алкоголізму обов'язково включає етап реабілітації.
  4. Післяреабілітаційна програма дозволяє міцно стати на ноги, назавжди забувши про алкоголь.

Післяреабілітаційна програма дозволяє міцно стати на ноги

У клініці Хелп+ ви можете позбавитися, або позбавити своїх родичів, різних залежностей. Лікарі допомагають впоратися з:

  • Алкогольною залежністю. Сюди можна віднести не лише лікування алкоголізму анонімно у Вінниці, а й висновок із запою, лікування пивної прихильності, лікування абстинентного симптому, психологічна допомога, детоксикація.
  • Наркотична залежність, лікування якої включає лікування від будь-яких спонукачів, чи то марихуана чи метадон. Також лікарі допоможуть зняти наркотичну ломку.
  • Лікування ігроманії. Вилікуватись можна як від залежності до онлайн ігор, казино, покеру, так і від залежності, викликаної ігровими автоматами, картами тощо.

Ви можете звернутися до менеджерів наркологічного центру і в найкоротший час зустрінеться з лікарем.

Відгуки про наркологічний центр Хелп у Вінниці

Про клініку Хелп залишають лише позитивні відгуки, кожен з яких просякнутий болем людини та її шляхом до пошуку нового себе. Після їх прочитання можна виділити кілька основних особливостей перебування пацієнтів у клініці:

  • Лікарі дуже терплячі, вони точно розуміють, які складнощі можуть очікувати їх з кожним пацієнтом.
  • Коригування програми під індивідуальні особливості.

Про клініку Хелп залишають лише позитивні відгуки

За відгуками можна зрозуміти, що фахівці клініки допомогли сотням людей, і буквально врятували їхнє життя та долю.