Олександр Петрович Ковальчук

Нарколог Олександр Ковальчук

Нарколог Олександр Ковальчук - один із провідних фахівців наркологів у місті Вінниця. Дізнатись детальніше про Ковальчука з Оратова, послуги, контакти, відгуки та де приймає ви можете у даній публікації.

Ціна та Контакти

Вартість лікування не перевищить 4900 гривень. Консультації та попередній запис на особистий прийом до Ковальчука здійснюються за номером телефону на сайті.

Олександр Ковальчук

Олександр Петрович Ковальчук - відомий в Україні та за її межами талановитий нарколог, спадкоємець наркологічної династії, син Петра Васильовича Ковальчука. Родом Ковальчук з Оратова, що у Вінницькій області. Результативність його роботи можна оцінити як дуже високу. Спеціаліст закінчив Оратівську Загальноосвітню Школу, після чого вступив до ВУЗу, де і пов'язав своє життя з медициною та допомогою у лікуванні алкоголізму та інших залежностей. Відкрив приватну наркологічну практику у 2009 році, встиг набратися досвіду у компанії B.Braun Medical Ukraine, на даний час працює у Вінницькій Наркологічній Лікарні ім. Ющенка.

Розроблені Ковальчуком з Оратова методи лікування алкогольної залежності, кодування, психокорекції та психотерапії визнані сучасною науковою спільнотою. Спеціаліст регулярно підвищує рівень кваліфікації та набуває нових навичок у позбавленні залежностей.

Медичний центр Ковальчука

Понад 30 років Ковальчук з Оратова, а сьогодні і у Вінниці, надає допомогу людям із різноманітними залежностями. Лікувальна система поєднує у собі сучасні методи лікування наркологічних хворих, багаторічний досвід медичної династії та авторські засоби впливу на свідомість.

Послуги центру Ковальчука

Основним напрямком діяльності нарколога Ковальчука у Вінниці є наркологія, а саме:

  1. Лікування алкогольної залежності. У арсеналі не тільки медична освіта і сучасні методики, але і досвід не одного покоління першокласних фахівців. Максимальна ефективність, приємна ціна, бездоганні відгуки.
  2. Лікування нікотинової залежності. Люди часто недооцінюють залежність від нікотину, але без сторонньої допомоги покинути цю біду можуть лише одиниці.
  3. Лікування надмірної ваги. Ожиріння - біда сучасного суспільства. Люди стали залежними від їжї та її надмірного споживання, і з даною проблемою все частіше звертаються по ефективну допомогу у наш центр.
  4. Надання психологічної допомоги. Панічні атаки, важкі психологічні стани - це те, з чим варто боротися без зволікань. Багато успішних кейсів говорить про те, що проблеми подібного плану можна і потрібно вирішувати швидко і ефективно.

Серед переваг даного спеціаліста:

  • високі гарантії допомоги на усіх стадіях залежності;
  • помірна ціна лікування алкогольної залежності;
  • тільки індивідуальний підхід до кожного пацієнта;
  • гарантія анонімності у лікуванні - знайомі не дізнаються що Ви звернулись по допомогу;
  • необхідний супровід після лікування - надання необхідних консультацій навіть після процедури лікування алкоголізму.

Методика Ковальчука

Спеціалісти вищої ланки не розкривають таємниці своїх методик - до таких належить і Олександр Ковальчук. Він гарантує результат - і це головне. Люди ідуть від нас щасливими, починають нове життя і вже ніколи не повертаються до минулого.

Відгуки пацієнтів

Із відгуками можна ознайомитись у соціальних мережах, інтернет-каталогах а також просто запитати у простих людей. В Оратові, напевно, немає жодної людини, яка не знає лікаря Ковальчука. І всі ці люди поважають земляка та його справу, і відгукаються лише у позитивному ключі. Сьогодні до нас їдуть з всієї України.

Контакти у Вінниці

Прийом здійснюється за попереднім записом - просто зателефонуйте до нас. Отримати консультацію та позбавитись від пагубної звички можна вже в найближчі дні - не чекайте поки стане занадто пізно. Дійте.