Наркологічний центр Ренесанс

Наркологічний центр Ренесанс

Неможливо з холодним серцем дивитися на те, як розумом і тілом людини опановує залежність від алкоголю чи наркотиків. На жаль, таке складне захворювання не вилікувати вітамінами або візитом до найближчого терапевта. Для боротьби з наркотичною залежністю, алкоголізмом та ігроманією створені спеціальні медичні центри, які чітко розуміють суть проблеми та знають як її вилікувати навіть у найважчих випадках. Один із таких центрів у Вінниці — Ренесанс.

Ціна та Контакти

Вартість реабілітації у центрі "Ренесанс" складає 4900 гривень. Адреса центру у Вінниці залишається незмінною вже багато років, номер телефону також вказаний на сайті.

Про наркологічний центр “Ренесанс”

Наркологічний центр "Ренесанс" ось уже 16 років допомагає позбутися залежностей людям з різним ступенем захворювання. Професійний підхід дозволив 8849 людям знайти тверезе життя, і почати все з "чистого листа".

Професійний підхід дозволив 8849 людям знайти тверезе життя

Інноваційна багатоступенева програма реабілітації дозволяє досягти високих показників одужання. 91% пацієнтів, які пройшли повний курс лікування у клініці Ренесанс, не повертаються до предмета залежності. Такий високий показник став можливим завдяки професійній команді, загальний стаж роботи якої становить 248 років.

Процес лікування наркоманії та алкоголізму у клініці Ренесанс

Після приїзду в клініку вас зустріне дружній та чутливий персонал, який відразу надасть всі необхідні послуги, залежно від стану пацієнта. При необхідності команда готова миттєво приступити до полегшення стану пацієнта.

Коли пацієнт буде готовий до подальшого лікування, лікарі розпочнуть процес лікування та реабілітації. Він охоплює:

  • Розміщення у комфортабельних номерах.
  • Повна діагностика та огляд профільних лікарів.
  • Проведення аналізів та необхідного тестування.
  • Проведення необхідних заходів для первинної відмови від предмета залежності.
  • Формування мотивації для подальшого лікування та повної відмови від наркотиків чи алкоголю.
  • Етап реабілітації та соціалізації у центрі.

Після виписки фахівці центру допомагають людині боротися зі стресами та спокусами у зовнішньому світі. Супровід хворого дозволяє людині успішно адаптуватися в нових умовах, назавжди відмовившись від наркотиків та алкоголю.

Повний курс лікування призводить до можливості знайти нову роботу, придбати хобі, побудувати міцну сім'ю і назавжди забути про почуття прихильності до тих чи інших речовин.

Реабілітація у центрі Ренесанс

Не варто нехтувати етапом реабілітації, адже саме він є основним для остаточної відмови від наркотиків. Без належного реабілітаційного процесу висока ймовірність повернення до залежності.

 Без належного реабілітаційного процесу висока ймовірність повернення до залежності.

На етапі реабілітації людина вчиться говорити "ні", отримує навички для пошуку роботи, заводить нові корисні знайомства, вчиться шукати задоволення у прекрасній частині нашого світу. Після реабілітації у пацієнта спостерігається:

  • Стабілізація емоційного тла.
  • Встановлення правильної мови, покращення координації, покращення фізичних показників.
  • Людина знаходить "справу до душі".
  • Відновлюються медичні показники (тиск, серцевий ритм тощо).
  • Спостерігається значне духовне зростання з переоцінкою цінностей у житті.

Додаткові послуги клініки Ренесанс у Вінниці

Клініка з лікування та реабілітації наркотичної залежності надає низку додаткових послуг, які допомагають впоратися із хворобою.

Виклик нарколога додому

Ви можете не чекати "зручного моменту", а викликати лікаря прямо додому будь-якої миті. Незалежно від стану людини, фахівець зможе провести консультацію, оглянути пацієнта, надати деякі рекомендації. Це допоможе не тільки впоратися із важким моментом, який відбувається “прямо зараз”, а й підготувати ґрунт для успішної подальшої роботи.

Кодування

Іноді потрібна допомога швидкої дії та з високими гарантіями. Кодування допоможе людині впоратися із залежністю та перейти у тверезе життя. Звичайно, кодування також потребує додаткової реабілітації, щоб пацієнт дійшов повного розуміння необхідності зав'язати зі згубною звичкою.

Кодування допоможе людині впоратися із залежністю

Відгуки про клініку Ренесанс

За 16 років успішної практики, клініка ренесанс придбала багато вдячних клієнтів, які стали справжніми друзями. Можна знайти чимало вдячних відгуків, у яких кожен відзначає професійний персонал та високу результативність реабілітації.

Ціна на лікування наркоманії та алкоголізму в центрі Ренесанс

Визначити єдину вартість всім неможливо. Кожен проходить свій шлях реабілітації. Комусь потрібно менше часу, іншому — більше. Для одних пацієнтів застосовуються додаткові методи реабілітації та лікування, хтось справляється із проблемою при мінімальних вкладеннях. Коректна вартість може бути визначена лише після повного огляду.

Адреса центру Ренесанс у Вінниці

Ви можете звернутися за допомогою у різних містах України. Отримати актуальні контактні дані можна у наших менеджерів. Це допоможе гарантовано звернутися на адресу, з урахуванням можливих змін.