Надія: центр Бурмаки

Надія: центр Бурмаки

Медичний центр Надії Бурмаки - одна з провідних клінік лікування залежностей. Дізнатись детальніше про центр, послуги, години прийому та відгуки ви можете у даній публікації.

Ціна і Контакти

Ціна лікування у центрі Надії Бурмаки: 4900грн. Прийом здійснюється щосереди з 8:00 до 13:00 у кінотеатрі «Родина» за адресою вул. Миколи Оводова, 47. Отримати консультацію та записатись на прийом до спеціалістів медичного центру можна за номером телефону на сайті.

Надія Бурмака

Надія Бурмака - відома в Україні та за кордоном лікарка-психіатр та психотерапевт із багаторічним досвідом лікарської та викладацької діяльності. Спеціалістку доволі часто запрошують взяти участь у наукових форумах як у нашій державі, так і на міжнародних конгресах. Розроблені Надією Петрівною методи лікування залежності, психотерапії та психокорекції визнані інноваційними багатьма лікарями та науковцями. Спеціаліст є дійсним членом декількох організацій:

  • International Academy of Sobriety (Міжнародна Академія Тверезості);
  • International Academy of Natural History (Міжнародна Академія Природознавства);
  • European Academy of Natural History (Європейська Академія Природознавства).

Також Надія Бурмака є головною редакторкою видання «American Journal of Fundamental, Applied & Experimental Research».

Медичний центр Надії Бурмаки

Протягом понад 30 років центр Надії Бурмаки надає допомогу людям із залежністю. Лікувальна тактика базується на використанні інноваційних методів діагностики, комплексних терапевтичних програм та залученні до процесу відновлення родичів пацієнта, зацікавлених в його одужанні. Комбінація усіх вищезазначених елементів забезпечує високу ефективність лікування алкогольної, нікотинової та ігрової залежності, а також показує чудові результати у разі боротьби із надмірною вагою.

Основні послуги клініки

Команда медичного центру Надії Бурмаки охоплює кваліфікованих лікарів, наукових діячів та психологів державної спеціалізації. На сьогодні філії клініки наявні у 14 містах України. Основні послуги центра:

  1. Лікування алкогольної залежності. З метою допомоги алкозалежним використовуються не лише методи традиційної медицини, а й власні розробки Надії Бурмаки у сфері психокорекції, які отримали державні патенти.
  2. Лікування нікотинової залежності. Тютюнопаління вважається пандемією сучасного суспільства. Позбавитись від цієї залежності може бути непросто, проте методи все ж існують. Надія Бурмака пропонує рецепти, які полегшать стан, зумовлений відмовою від нікотину.
  3. Лікування лудоманії. Ігрову залежність ще називають чумою ХХІ століття, адже вона вражає понад 26% жителів великих міст. Лудоманія - це не лише бажання ставити ставки в казино, або використовувати ігрові автомати задля збагачення та розваги: сьогодні одним з різновидів цього захворювання є залежність від комп’ютерних ігор, яка дуже поширена серед молоді. Для лікування ігроманії у центрі Надії Бурмаки використовуються медикаментозна терапія для зменшення рівня тривожності та лікування супутніх депресивних станів, психоаналіз, когнітивно-поведінкова терапія.
  4. Лікування наркотичної залежності. Приблизно 9% осіб у віковій категорії від 15 до 35 років вказали, що хоча б один раз вживали наркотики. Таке короткочасне задоволення може призвести до жахливих наслідків, тому вкрай важливо вчасно звернутись по кваліфіковану допомогу у разі появи перших проявів адикції. Лікування наркотичної залежності найбільш ефективне, якщо пацієнт погоджується на нього добровільно. У медичному центрі використовують індивідуальний терапевтичний підхід, адже кожна людина переносить «ломку» по-різному. Найчастіше застосовується кодування Налтрексоном, КПТ, Мінесотська модель та гіпнотична терапія.
  5. Лікування надмірної ваги. У клініці допомагають з’ясувати причину надмірної маси тіла, визначити оптимальну вагу з урахування віку та зросту пацієнта, бажану кількість кілограмів, яку людина хотіла б втрачати протягом місяця. Спеціалісти медичного центру рекомендують ефективні методики для стимуляції обміну речовин, що дозволяють схуднути без дієт та виснаження фізичними вправами.
  6. Надання психологічної допомоги. Компетентний психолог клініки може допомогти у наступних питаннях: токсичні стосунки, емоційне виснаження, депресія, генералізований тривожний розлад, невротичні стани, лікування та профілактика залежностей та ін.

Серед переваг терапії у медичному центрі:

  • можливість допомоги пацієнтам на будь-якій стадії залежності;
  • тривала підготовка до лікування з метою детоксикації організму людини;
  • ретельне спостереження за пацієнтом у реабілітаційний період;
  • корекція не лише фізичної складової здоров’я, а й використання психотерапевтичних методик для поліпшення психоемоційного стану;
  • комфортне та щасливе життя без потягу до об’єкта пристрасті після курсу лікування.

Методика Бурмаки

«Спосіб швидкого утворення умовно-рефлекторного зв’язку з домінантою оберненого знака», або БіоЕнергоІноформоТерапія - методика, розроблена та запатентована Надією Петрівною. Результатом лікування є модифікація ставлення залежної особи до об’єкта пристрасті: домінанта переформатовується зі знаку «+» на знак «-» і людина стає абсолютно байдужою до спиртних напоїв, нікотину, ігор та наркотичних речовин.

Когнітивно-поведінкова терапія найбільш ефективна на кінцевих етапах терапії та запобігає виникненню рецидиву. Методика полягає у зміненні пацієнтом звичок та виявленні першопричини адиктивної поведінки.

Відгуки пацієнтів

Із відгуками можна ознайомитись у соціальних мережах, а також на офіційному сайті медичного центру Надії Бурмаки. До спеціалістів звертаються по допомогу люди з усіх куточків України, а лікарі оперативно відповідають на поставленні питання та пропонують найбільш ефективні способи розв’язання проблеми.